Саакашвілі вважає, що його співвітчизник Квіташвілі засидівся на посаді

Саакашвілі вважає, що Квіташвілі не зміг зорієнтуватися в українській системі охорони здоров'я

Про це сьогодні заявив голова Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі, передає Еспресо.TV з посиланням на РБК-Україна.

"Що стосується Міністерства охорони здоров'я. Олександр Квіташвілі працював у Грузії в системі, яка була централізованою і де була чітка координація, і чітка політична воля. З самого початку я був впевнений, що йому буде важко зорієнтуватися в українській системі. Він розробив дуже важливі законопроекти, але вони так і залишилися в комітетах Ради і я не бачу можливості ухвалити їх найближчим часом", - заявив Саакашвілі.

Саакашвілі каже, що особисто говорив Квіташвілі про те, що прийшов час залишити посаду міністра.

"І ми всі повинні знайти людину більш агресивну, з іншими політичними навичками, який доведе до кінця те, що він (Квіташвілі - ред.) почав.

Голова Одеської ОДА також додав, що в лікарнях Одеси процвітає хабарництво. "Я можу розповісти вам про ситуацію з охороною здоров'я в Одесі. Стара система розпадається, а новою люди незадоволені. У лікарнях процвітає хабарництво та інші побори і замість того, щоб покращитися, ситуація погіршується і ми бачимо це кожен день", - сказав він.

Нагадаємо, в парламенті хочуть звільнити міністра охорони здоров'я Олександра Квіташвілі.