Шокін призначив прокурорів Івано-Франківської та Тернопільської областей

30 червня заступник генерального прокурора України - головний військовий прокурор Анатолій Матіос офіційно представив колективам прокуратур Івано-Франківської та Тернопільської областей новопризначених керівників

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу Генеральної прокуратури України.

Так, прокуратуру Івано-Франківської області очолив Владислав Братюк, а прокуратуру Тернопільської області - Олександр Мартинюк.

Представляючи новопризначеного прокурора Івано-Франківської області, Матіос зазначив, що одними з основних вимог наразі є боротьба з корупцією та незаконним вивезенням лісу.

"Уже за три місяці, переконаний, повинні бути результати. Сила права має привести до невідворотності покарання", - наголосив він.

Під час представлення нового прокурора Тернопільщини Матіос назвав серед першочергових завдань, які сьогодні покладено на органи прокуратури, повернення довіри населення до правоохоронних органів, налагодженні конструктивної співпраці з громадськими організаціями, додержання конституційних прав громадян, посилення протидії корупції та збереження законності та правопорядку в регіоні.

Владислав Братюк народився 1976 року в м. Хуст, в органах прокуратури працює з 1998 року, зокрема очолював прокуратури Тячівського, Виноградівського та Берегівського районів.

Наказом генерального прокурора України від 26 червня 2015 року призначений на посаду прокурора Івано-Франківської області.

Олександр Мартинюк народився 1977 року у с. Борисів Ізяславського району Хмельницької області. Вищу юридичну освіту здобув в Ужгородському державному університеті та Національній академії прокуратури України.

В органах прокуратури працює з 2000 року. До призначення на посаду прокурора Тернопільської області обіймав посаду заступника прокурора Хмельницької області.

Нагороджений нагрудними знаками "Подяка за сумлінну службу в органах прокуратури" ІІ та ІІІ ступенів.