Підозрюваного у вбивстві Нємцова могли вбити, - ЗМІ

Оголошеного в розшук фігуранта справи про вбивство Бориса Нємцова вже може не бути в живих

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Росбалт.

Мова йде про Руслана Мухудінова. За версією слідства, він передав виконавцям замаху автомобіль ЗАЗ та пістолет. Саме він нібито й обіцяв заплатити вбивцям 5 млн російських карбованців.

Як пише видання з посиланням на власне джерело у правоохоронних органах, слідчим вдалося встановити детальні маршрути пересувань Руслана Мухудінова. Останній раз свідки бачили його у Шелковському районі Чечні 6 березня.

Після цього про Мухудінова не було жодної інформації. Тож джерела правоохоронців стверджують, що шукати його вже немає сенсу, бо він мертвий.

Про іншого фігуранта справи Руслана Герємєєва, який теж знаходиться в оперативному розшуку, точно відомо, що він живий, стверджує джерело.

Нагадаємо, Нємцов був застрелений 27 лютого на Великому Москворецькому мосту в Москві.

За рішенням Басманного суду, під вартою до 28 серпня перебувають п'ять фігурантів кримінальної справи: ймовірний виконавець Заур Дадаєв, Анзор Губашев, їхні ймовірні посібники Хамзат Бахаєв, Шадід Губашев і Темерлан Ескерханов.

Один з фігурантів справи про вбивство російського опозиціонера Бориса Нємцова Анзор Губашев заявив, що при нагоді готовий "розстріляти і Обаму".