Плівку з бульбашками більше не можна буде тріскати пальцями

Захисну плівку з поліетилену, сповнену бульбашками повітря, у яку обертають крихкий вантаж при перевезенні, зроблять стійкою до тиску

Творець легендарної "пухирчастої плівки", компанія Sealed Air Corp (США), посилила її, змінивши склад, пише Еспресо.TV із посиланням на The Wall Street Journal.

Розробник пояснив інновацію економічними причинами. Нова версія захисного матеріалу буде вироблятися у вигляді тонких листів із гнучкого, але більш стійкого матеріалу. Бульбашки повітря будуть створюватися вже перевізником за допомогою спеціального насоса. На думку інженерів, великі компанії зможуть завдяки цьому заощадити на складських приміщеннях.

Як відомо, "бульбашкова" плівка стала своєрідним культурним феноменом - тріскання бульбашок асоціюється з розслабленням і високим рівнем насолоди. В інтернеті часто можна зустріти оголошення про продаж цього матеріалу для любителів "потріскати", а покупці гаджетів часто знищують бульбашки на плівці від купленого пристрою.

У соцмережах є і спільноти прихильників "бульбашкової" плівки - наприклад, група фанатів цього матеріалу в соцмережі Facebook складається більш ніж з 500 000 учасників.