У Станиці Луганській бойовики перебили газопровід, - Москаль

У ніч на четвер Станиця Луганська зазнала обстрілів бойовиків із мінометів, автоматичних та ручних гранатометів, а також стрілецької зброї

Про це повідомив очільник Луганщини Геннадій Москаль, передає Еспресо.TV.

На вул. 6-та лінія внаслідок прямого влучення міни повністю згорів приватний будинок, на вул. Барбашова на одному з будинків пошкоджений дах, який зайнявся.

"Пожежу вдалося оперативно ліквідувати. Господарі в будинках не проживають, тому ніхто не постраждав. У центральній частині селища на трьох вулицях осколками та гранатами перебитий газпровід низького тиску, однак до ранку ремонтнкам вдалося усунути пошкодження й відновити газопостачання. В райцентрі та семи прилеглих селах із минулої п’ятниці немає електроенергії (рубильник вимкнуто на окупованій території), ускладнений мобільний зв’язок", - йдеться у повідомленні.

На решті території області, що підконтрольна Україні, вже другу добу зберігається відносне затишшя. Бойові дії велися на автодорозі Бахмутка в районі 29-го блокпосту, однак незначної інтенсивності.

Даних про постраждалих військових чи мирних мешканців не надходило. В таких традиційно гарячих точках Луганщини, як Кримське, Трьохізбенка, Щастя, Троїцьке, Новотошківка, Катеринівка, Оріхове перестрілок чи обстрілів не зафіксовано.