Українці тренуватимуть литовського учасника Ліги Європи

58-річний Микола Трубачов і 34-річний Руслан Бурдейний увійшли до тренерського штабу "Круої" з міста Пакруойіс

Сьогодні "Круоя" проведе перший матч стартового кваліфікаційного раунду Ліги Європи проти польської "Ягеллонії", кольори якої захищає український хавбек Тарас Романчук, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на matchday.ua.

Микола Трубачов відомий своєю роботою в "Оболоні", харківському "Арсеналі" і "Буковині", а також у російських клубах "Зірка" (Серпухов), "Русичі", "Калуга", "Металург" (Липецьк) і "Амкар" (Перм), де він офіційно значився головним тренером, хоча фактично був асистентом Рустама Хузіна, який не мав ліцензії.

Останнім місцем роботи Трубачова був клуб першого дивізіону Казахстану "Махтаарал". Тепер же він призначений головним тренером "Круоя".

Асистентами Миколи Трубачова в литовському клубі стали колишній головком Айдас Дамбраускас і ще один український фахівець Руслан Бурдейний. У бутність гравцем цей вихованець київського "Динамо" грав, зокрема, за "Рігондо" з Білої Церкви, "Миколаїв", бородянську "Освіту", хмельницьке "Поділля", а також казахстанський "Тараз" і білоруський "Гомель".

У чемпіонаті Литви, який проводиться за формулою "весна - осінь", справи у "Круоя" поки не дуже ладяться. Набравши в 18 матчах лише 15 очок, команда посідає восьме місце з десяти.

Додамо, що кілька років тому цей литовський клуб вже очолював український фахівець. Ним був Сергій Воробей. Згодом він працював з молодіжною командою "Кривбасу", а нині є другим тренером виступаючого в аматорському чемпіонаті країни "Колоса" із Зачепилівки.