Бразильський велосипедист помер через падіння під час змагань

Бразильський велосипедист загинув унаслідок падіння під час гонки на XVI Всесвітніх іграх поліцейських і пожежників, які відбуваються у Вашингтоні, а також сусідніх штатах Вірджинія і Меріленд

Ще двоє учасників змагань зазнали серйозних травм і перебувають у лікарні у важкому стані, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "ТАСС".

Бразильський велосипедист - 48-річний Карлос Сілва - зазнав тяжких травм після зіткнення з іншими спортсменами на трасі гонки. Він був доставлений до лікарні, але врятувати його не змогли. Причиною трагедії стало колесо, що лопнуло в одного з учасників змагань, і це викликало падіння одразу декількох велосипедистів.

Всесвітні ігри поліцейських і пожежників відкрилися 26 червня в США за участю близько 12 тис. спортсменів із понад 70 країн. Організатори змагань висловили з цього приводу глибоке співчуття рідним і близьким Карлоса Сілви і всій команді Бразилії.

Всесвітні ігри поліцейських і пожежників проводяться раз на два роки вже протягом 30 років. Попередні відбулися в північноірландському Белфасті, наступні заплановані в канадському Монреалі. Цьогорічні змагання, які ще називають Олімпіадою поліцейських і пожежників, триватимуть до 5 липня.