Фотофакт: Кличко приміряв форму патрульного

Мер Києва Віталій Кличко під час зустрічі з керівниками підрозділів нової патрульної поліції столиці приміряв кашкет до нової форми правоохоронців

Він також пообіцяв поліцейським всебічну підтримку міської влади та допомогу, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу Київської міської державної адміністрації.

"Мені сьогодні приємно почати день із зустрічі з вами - представниками патрульної служби, уособленням справді нової української поліції. Нової за філософією роботи і ставленням до людей, молодої, освіченої й підготовленої. І я дуже радий, що Київ став першим містом у країні, де на вулиці вийдуть і виїдуть такі патрулі", - зазначив Кличко.

Мер підкреслив, що на нових патрульних кияни та й усі українці покладають великі сподівання.

"На вас дивляться з надією. Саме вам випало власною роботою показати, що успішні зміни в країні можливі, і вони відбуваються. Саме вам випало нелегке завдання повернути довіру суспільства до правоохоронних органів", - наголосив Київський міський голова.

Він заявив, що столична влада і нова патрульна служба - одна команда, відповідальна за порядок і спокій у місті.

"Нам разом потрібно навести у Києві порядок і законність. Як мер Києва - я ваш партнер і помічник. Проблем, які нам разом доведеться вирішувати в столиці, вистачає. І ми з ними впораємося", - пообіцяв Кличко.

Нагадаємо, 2 липня Верховна Рада ухвалила у другому читанні закон про Національну поліцію. "За" її утворення проголосували 278 народних депутатів.

Фото: Twitter Hromadske TV