Російський поліцейський поцупив одяг з американського магазину

Офіцера російської поліції, який приїхав до американського штату Вірджинія для участі в міжнародних спортивних змаганнях поліцейських і пожежних, звинувачують у спробі вкрасти товари з магазину

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на The Washington Post.

"Поліція повідомила, що працівник безпеки магазину спіймав 29-річного Руслана Різаєва на спробі крадіжки кількох речей у магазині Macy’s в районі Tysons Galleria", - зазначається в публікації.

За словами співробітників правоохоронних органів округу Ферфакс, мова йде про крадіжку одягу.

Російський правоохоронець був переданий місцевій поліції, після чого він був узятий під варту за звинуваченнями в пограбуванні.

У штаті Вірджинія крадіжки будь-яких предметів на загальну суму понад $200 класифікується як кримінальний злочин. За словами речника місцевої поліції Люсі Колдуелл, вартість предметів, нібито вкрадених росіянином, оцінюється в "кілька сотень доларів".

Різаєв провів ніч у в'язниці та представ перед районним судом округу Ферфакс, де суддя встановив суму застави в $1,5 тис., вилучивши паспорт росіянина до попереднього слухання на наступному тижні.

"У прес-службі посольства Росії в США ніяк не прокоментували інцидент, сказавши, що не знають про арешт співвітчизника", - зазначає видання.