Саакашвілі звільнив 20 чиновників та розпустив два підрозділи ОДА

Очільник Одещини Михайло Саакашвілі ухвалив рішення ліквідувати два підрозділи ОДА і звільнити 20 співробітників

Про це пише Еспресо.TV із посиланням на місцеве видання "Думская".

"Сьогодні, 3 липня, голова Одеської обласної адміністрації Михайло Саакашвілі заслухав доповідь керівників відділу внутрішнього аудиту та управління взаємодії з правоохоронними органами, оборонної роботи, запобігання та виявлення корупції. У ході годинної бесіди з'ясувалося, що реальних результатів боротьби з корупцією за минулий рік немає", - пише видання.

За інформацією видання, відділ внутрішнього аудиту відзвітував про перевірку Роздільнянської райадміністрації, за результатами якої було встановлено нецільове використання 1 млн грн при реалізації обласних програм. Незважаючи на потік скарг на роботу центру адміністративних послуг, винних у порушеннях аудиторам виявити не вдалося.

Що стосується управління взаємодії з правоохоронними органами, пише сайт, з'ясувалося, що за минулий рік за підсумками його роботи не був покараний ніхто. Також управлінню не вдалося налагодити взаємодію з СБУ, зокрема, надати спецслужбі доступ до камер спостереження.

Заслухавши доповіді, Михайло Саакашвілі ухвалив рішення ліквідувати ці підрозділи і звільнити 20 співробітників. Сьогодні ввечері, відвідавши в черговий раз ресторан "У Ангелових", який позавчора був підірваний терористами, губернатор повідомив, що має намір передати функції з виявлення корупції громадськості і готовий надати для цього приміщення в ОДА.