У Лондоні музиканти Rolling Stones відкриють виставку "Ексгібіціонізм" про самих себе

У Британії може з'явитися виставка рідкісних гітар, концертних костюмів та особистих речей музикантів гурту Rolling Stones

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на ТАСС.

У британській столиці буде представлена унікальна виставка про Rolling Stones, головною особливістю якої є те, що її організаторами виступають самі учасники всесвітньо відомого музичного колективу. 

Очікується, що серед експонатів будуть не тільки рідкісні гітари, концертні костюми та особисті речі музикантів, але також елементи декорацій та оформлення сцени з легендарних виступів групи.

"Взагалі, така ідея виникла у нас вже давно, - розповів Мік Джаггер, один з музикантів. - Протягом багатьох років ми відбирали пов'язані з групою цікаві предмети з прицілом на те, щоб надалі показати їх людям". 

Він також зазначив, що за весь цей час було зібрано достатньо матеріалу. "Може бути, навіть занадто багато", - додав він.

Експозиція під назвою "Ексгібіціонізм" пройде у всесвітньо відомій Галереї Саатчі (Saatchi Gallery). Вибір місця не випадковий: будівля галереї розташована на столичній вулиці Кінгс-роуд, з якою в учасників Rolling Stones пов'язані найтепліші спогади. Справа в тому, що до здобуття популярності група в повному складі мешкала в одній з тутешніх квартир, а Джаггер досі живе неподалік.

Учасники групи обіцяють представити результати своєї співпраці з всесвітньо відомими художниками і дизайнерами, такими як Енді Ворхол і Олександр Маккуїн.

"Хоча ця виставка в першу чергу про нашу групу, на одних лише "Роллінгах" вона не закінчується, - повідомив Кіт Річардс. - Упевнений, саме це зробить експозицію по-справжньому цікавою".

Як очікується, виставка "Ексгібіціонізм" відкриється в Галереї Саатчі в квітні 2016 року. Всі бажаючі придбати квитки зможуть це зробити вже починаючи з 10 липня.