Президент чітко дав зрозуміти, що недоторканних у прокуратурі не буде, - Сакварелідзе

Заступник Генерального прокурора України розповів про зустріч із Петром Порошенком

Про свою зустріч з головою держави повідомив на своїй сторінці у Facebook Давид Сакварелідзе, передає Еспресо.TV.

"Щойно був у президента. У понеділок нами було повідомлено президенту, що планувалося проведення комплексних заходів з розкриття кримінального корупційного злочину скоєного високопоставленими особами прокуратури України, яке призвело до затримань в неділю. Мушу зазначити, що ще пару місяців тому зустрівшись з президентом, він підтримав ідею створення служби внутрішніх розслідувань в ГПУ. Перше про що він запитав: якщо він підтримає, чи будуть результати? Не довелося довго чекати. Всього за півтора місяці вдалося реалізувати, напевно, одне з найгучніших справ в історії прокуратури України", - написав заступник Генпрокурора,

За словами Сакварелідзе, президент чітко дав зрозуміти, що недоторканних в нашій системі бути не повинно. Поставив завдання довести справу до кінця і покарати всіх винних у злочині.  

 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві затримали vip-прокурорівіз $500 тис., діамантами та зброєю. Пізніше затримання прокурорів-хабарників прокоментував президент Петро Порошенко. А голова Одеської області Михайло Саакашвілі повідомив, що справу прокурорів-хабарників активно намагаються "зам'яти".

Читайте також: "Діамантова" лихоманка в Генпрокуратурі