"Жадан і Собаки" звернулися до фанатів по допомогу

Українські музиканти просять фінансової допомоги у своїх шанувальників для покупки музичних інструментів, які в них викрали в Польщі

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на платформу biggggidea.com.

Харківські музиканти ініціювали збір коштів, аби придбати нові музичні інструменти для гурту "Жадан і Собаки". За 100 днів потрібно зібрати 147 тис. грн. 

"Ми з "Собаками" протягом останнього року відіграли багато благодійних концертів. Збирали кошти на лікарні, допомагали пораненим, привозили допомогу дітям. Сталося так, що тепер ми самі потребуємо допомоги: 9 червня, після концерту в Кракові, у нас викрали музичні інструменти – дві гітари й клавіші. Ми вирішили не скасовувати тур і відіграти подальші концерти на позичених інструментах. Не надто зручно, проте відчуваємо певні зобов’язання перед слухачами. Тож поки що граємо на тому, що трапляється знайти в друзів та знайомих. Попереду в нас кілька виступів на фестивалях, а головне – з осені ми плануємо роботу над новим альбомом. Чужими гітарами обійтися важко, тож вирішили звернутися за допомогою до всіх, хто ходить на наші концерти, слухає наші записи, чекає на новий альбом. Ми починаємо збирати кошти на купівлю нових інструментів. Маємо за 100 днів зібрати близько 147 тис. грн. Плануємо купити саме такі гітари й клавіші, які в нас були. Дуже розраховуємо на вашу підтримку та солідарність. Заодно й побачимо, наскільки те, що ми робимо, комусь потрібне", - написав Сергій Жадан.

Переказати можна будь-яку суму. Але за внесок від 200 грн на благодійника чекають подарунки від команди.

Наразі вже зібрано понад 36 тис. грн.