Як росіяни поливають брудом Земфіру за прапор України

У Росії активно взялися за цькування співачки Земфіри, яка не проголошувала жодних заяв, а просто взяла до рук український прапор на концерті в Грузії

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Російські артисти, політики та інші публічні люди почали активно засуджувати Земфіру після її виступу в Грузії. Так, зокрема, Отар Кушанашвілі назвав вчинок співачки "неприйнятним та огидним", написавши цілий "гнівний" текст на Lifenews, назвавши його "Не моя Земфіра".

А голова міжнародного комітету Держдуми Олексій Пушков у перший же день на своїй сторінці в Twitter розпочав "голосування" серед користувачів соцмережі: засуджують чи підтримують люди вчинок Земфіри.

Продюсер і чоловік співачки Валерії Йосип Пригожин, відомий любов'ю до Путіна та висловлюваннями проти України, назвав вчинок Земфіри "людоїдським піаром". Він також чомусь вирішив, що, піднявши український прапор, Земфіра сказала всім, що "росіяни – сіра маса". " Тому вона, будучи громадянкою Росії, може собі дозволити на концерті в Грузії виступати з українським прапором, і їй нічого за це не буде", - сказав він Lifenews.

Російський адвокат Дмитро Аграновський написав у своєму Twitter: "Земфіра завжди була огидна - пропаганда наркоманії, депресії, чорнухи. Плюс ще просто негарна і чоловікоподібна тітка". На цьому він не обмежився. Аграновський упевнений, що весь російський рок 80-х - це американський антиросійський проект.

Російська журналістка та телеведуча Тіна Канделакі зазначила, що Земфіра дурна та божевільна і, звісно, нічого не розуміє в сучасній політиці. "Дайте Земфірі спокій. Вона – геній. Божевільна. Вона не думає, що Україну банально ділять олігархи», – написала Канделакі в своєму Instagram.

Скандальний актор Олексій Панін, який щойно вийшов з психіатричної лікарні, зазначив, що цим вчинком співачка Земфіра показала, що вона вважає себе патріотом "хунти, бандитів, які дорвалися до влади".

Лідер гурту "Агата Кристи", який неодноразово підтримував терористів Донбасу, Вадим Самойлов зазначив, що "такі речі відбуваються не від великого розуму".

Нагадаємо, що у Санкт-Петербурзі вже скасували концерт Земфіри. А українська співачка Марія Бурмака висловила подяку Земфірі.