Саакашвілі каже, що справу прокурорів-хабарників активно намагаються "зам'яти"

Справу проти прокурорів-хабарників, у яких під час обшуку знайшли діаманти, зброю та $500 тис., намагаються "зам'яти", звинувативши заступника Генпрокурора Давіда Сакварелідзе у "незаконному захопленні будівлі"

Про це на своїй сторінці у Facebook написав голова Одеської області Михайло Саакашвілі, передає Еспресо.TV

За його словами, "найбільша в історії прокуратури антикорупційна операція" проведена молодими українськими прокурорами".

"З учорашнього дня не припинялися спроби зам'яти цю справу і навіть порушити кримінальну справу проти Давида Сакварелідзе за "незаконне захоплення будівлі", його прокурорам і слідчим оголосили, що вони звільнені. Сьогодні цій огидній святоплясці поклав край Президент Порошенко! Він особисто втрутився і підтримав слідство і заборонив йому заважати, наказав довести справу до кінця, кого б воно не стосувалось", - написав Саакашвілі. 

 

 

 

Нагадаємо, у Києві на хабарі затримали посадовців Київської обласної прокуратури та ГПУ. Під час обшуків у них було вилучено близько $500 тис., діамантити, зброю та цінні папери. 

Президент Петро Порошенко вже прокоментував скандал в ГПУ. Він вимагає і в подальшому рішучих дій в боротьбі з корупцією.