Кисельов пояснив, звідки беруться геї

Російський телеведучий Дмитро Кисельов на всеросійському молодіжному форумі "Таврида" у Криму торкнувся теми сексуальних меншин і розповів, звідки беруться геї

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Дождь".

"Я особисто переконаний, що ось тема ЛГБТ в суспільстві має стати темою обговорення. Більше того, не тільки предметом обговорення, але і вивчення. Ми дуже мало знаємо", - заявив Кисельов.

Він розповів, що раніше займався вивченням цієї теми дуже серйозно, тому що йому "це було цікаво".

"Звідки беруться геї? З двох причин. Фраза "він таким народився" - так само невірна, як "це мій вибір". Для когось це справді зумовлене генетично. Але хтось з прикордонного стану був туди заведений", - вважає скандальний телеведучий.

За його словами, США офіційно з 1977 року перебувають у стані епідемії СНІДу, і в Штатах геям за законом заборонено донорство крові та органів.

"Коли я говорив, що їхні серця потрібно закопувати, вони просто беруть мою фразу і приписують мені, що я за те, щоб з геїв вирізати серця. Я просто за те, щоб їх не розцінювати як донорські. Або кремація або поховання - от і все. У США таких сердець спалюється тисячі щодня, тому що геї вмирають. Вони не розглядаються як донорські органи. Все дуже просто", - стверджує Кисельов.

Варто зазначити, що у 2013 році Американська медична асоціація виступила проти заборони в США на донорство крові геїв. Член правління асоціації Вільям Коблер зазначив тоді, що довічна заборона на донорство крові для чоловіків, які вступають у сексуальні контакти з чоловіками, є дискримінаційною і незаснованою на достовірних наукових даних.

Нагадаємо, нещодавно найбільш пропагандистська програма Росії "Вести недели" Дмитра Кисельова отримала національну телевізійну премію ТЕФІ як краща інформаційна передача.