На Луганщині піхота бойовиків намагалася прорватися в тил сил АТО

В районі міста Щастя та селища Станиця Луганська кілька піхотних груп терористів намагалися прорватися в тактичні тили сил АТО

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук, передає Еспресо.TV.

Він зазначив, що бойовики здійснювали інтенсивний вогонь з автоматичної стрілецької зброї, автоматичних гранатометів АГС-17, 82-мм і 120-мм мінометів, також зафіксовано застосування мобільних зенітних установок ЗУ-23-2.

"Вогнем підрозділів українських військ рух піхотних груп противника було зупинено і вони були змушені відійти на вихідні рубежі", - наголосив Тимчук.

Крім того, в районі населених пунктів Кримське, Новотошківка, Золоте і південніше селищ Луганське та Миронівське бойовики вели інтенсивний вогонь з 82-мм мінометів, під прикриттям якого піхотні групи терористів намагалися через зелену зону зблизитися з позиціями сил АТО на дальність ведення ефективного вогню зі стрілецьких озброєнь.

"Проте в результаті щільного вогню у відповідь українських військ дані групи були змушені залишити "нейтральну" смугу", - підсумував координатор групи "Інформаційний спротив".

Нагадаємо, незаконні збройні формування перекинули до 100 осіб особового складу в райони населених пунктів Тельманове і Докучаєвськ на Донеччині.