Слідство переконалось, що Нємцова вбили не за підтримку карикатуристів, - ЗМІ

Свідок по справі стверджує, що бачив, як вбивці опозиціонера Бориса Нємцова стежили за ним в листопаді минулого року, до нападу на французький журнал

Про це інформує "Росбалт" з посиланням на джерело у правоохоронних органах, повідомляє Еспресо.TV.

Слідство знайшло відеозаписи з камер відеоспостереження за листопад, на яких підозрювані у вбивстві Бориса Нємцова ведуть за ним спостереження.

Також про це розповів свідок по справі, який упізнав у Заурі Дадаєві людину, яку бачив у Москві в листопаді минулого року.

Свідок, ім’я якого тримають в секреті, розповів, що раніше не був знайомий з Дадаєвим. Випадково зустрівшись із ним, він зрозумів, що Заур готує "серйозний злочин".

Нагадаємо, напад прихильників "Ісламської держави" на редакцію французького журналу Charli Hebdo відбувся лише 7 січня 2015 року.

Сам Дадаєв стверджує, що в листопаді 2014 року перебував у Чечні. Також він запевняє, що свідка раніше в очі не бачив.

Таким чином версія слідства про те, що Нємцова вбили за підтримку співробітників журналу Charli Hebdo, розсипається.

У фінальній версії звинувачення може з’явитися формулювання, що Нємцова вбили тому, що зловмисникам не подобалась його громадсько-політична діяльність, припускає "Росбалт".

Раніше повідомлялося, що завдяки свідченням домробітниці представник впливової чеченської сім'ї Руслан Геремєєв, можливо, буде виведений з кола підозрюваних. Іншого ж оголошеного в розшук фігуранта справи вже може не бути в живих.