У Києві нові поліцейські не дали міліції незаконно відпустити нападників

У Києві міліціонери Оболонського РУВС із незрозумілої причини відпустили хуліганів, яких затримав і привіз поліцейський патруль

Про це на своїй сторінці у Facebook написала журналістка телеканалу СТБ Альона Шевчук, яка опублікувала фото постраждалого, а також поліцейського, який виїжджав на виклик, передає Еспресо.ТV.

"Масове побиття на пляжі, поліція затримує нападників і постраждалих. Привозять у відділення Оболонського РУВС,  у побитих не беруть заяву, а нападників відпускають, навіть не ідентифікувавши їхні особистості", - йдеться у пості Шевчук.

За її словами, на пляжі шестеро молодиків побили чоловіка, що відпочивав разом зі своєю дитиною та дружиною.

"Шестеро чоловіків приїхало на моторних човнах. Трохи не протаранивши дитини. Батько зробив зауваження. Попросив заглушити мотор. Його побили. Шестеро одного", - написала журналістка.

Шевчук повідомила, що поліцейські, незважаючи на те, що їхня зміна закінчилася, не йшли з Оболонського РУВС, з'ясовуючи, чому відпустили затриманих.

"Поліцейські вже 4 години не йдуть. Зміна їхня закінчилася, але "ми не для цього прийшли, щоб тих, кого ми затримуємо, відпускали". Я не можу сказати про всю нову поліцію, але Діма Крештофов  - мій новий герой", - наголосила журналістка.

Нагадаємо,що патрульні поліцейські вийшли на пости в Києві 4 липня о 21.00.

Раніше повідомлялось, що у першу ніч патрулювання нова поліція затримала п’яних "старих" міліціонерів.