Український музикант про LifeNews: Вимовляти вголос цю назву – те саме, що згадувати сатану

На початку червня Сергій Бабкін разом з Андрієм Запорожцем, лідером SunSay, дав інтерв’ю російському LifeNews, за що потрапив під шквал критики

Сергій Бабкін розповів в інтерв’ю Cultprostir, що не знав про пропагандистський канал LifeNews до свого інтерв’ю його журналістам, передає Еспресо.TV.

"Доти, поки не з'ясувалося, що ми з Андрієм в низці інших телеканалів дали їм інтерв'ю, я не знав про його існування. Розумію, що люди з уже сформованою думкою про нас мені не повірять. Коли розгорівся скандал, я дізнався, що це за канал. Якби я знав заздалегідь, що це таке і що серед інших каналів буде LifeNews, звичайно, він був би виключений зі списку запрошених", - зазначив Бабкін.

Музикант зауважив, що вірить, що, можливо, саме ця журналістка і цей оператор, з якими вони спілкувалися, не були причетні до тих моторошних репортажів. "Але репутація їхнього каналу, м'яко кажучи, така, що навіть вимовляти вголос цю назву – те саме, що згадувати сатану", - зауважив він.

Разом з цим, Бабкін наголосив, що не збирається перекладати провину за інтерв’ю з себе на когось іншого. "Не люблю на когось звалювати провину. Це сталося, на інтерв'ю відповідали ми, і нікого більше на екрані не було. Тільки наша вина в тому, що ми з'явилися на LifeNews", - пояснив музикант.

Бабкін зауважив, що журналісти російського каналу не представлялися перед інтерв’ю. "Ми були в клубі, після саундчеку залишалося дві години до початку концерту, і в цьому вікні було заплановано низку інтерв'ю різним телеканалам. Журналісти не вважали за потрібне представлятися. Хіба що: "Доброго дня, хлопці. Мене звати Оля". І все. Ну, а наші думки були спрямовані тільки на майбутній концерт. Не люблю на когось звалювати провину. Це сталося, на інтерв'ю відповідали ми, і нікого більше на екрані не було. Тільки наша вина в тому, що ми з'явилися на цьому каналі", - додав Бабкін.