Індусам загрожує ув'язнення за ролик, де вони змушують дитину пити пиво

У мережі з'явилося скандальне відео, на якому кілька чоловіків змушують чотирирічну дитину випити пиво

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Indian Express.

Кілька індусів змусили чотирирічну дитину випити пиво і зняли це на камеру. На відео видно, що навколишні сміються і підбадьорюють малюка, який п'є запропонований йому напій з пластикового стакана і заїдає його арахісом.

Інцидент стався в місті Тіруваннамалай, що розташоване в індійському штаті Тамілнад (Південна Індія). Як з'ясувалося, серед чоловіків, котрі поїли хлопчика пивом, виявилися двоє родичів малюка. У якийсь момент дитина піднімає руку, сигналізуючи тим самим, що вона більше не хоче пити, але чоловіки не дозволяють їй відставити стакан і радять допити пиво залпом. Після цього хлопчик закашлявся і йому запропонували випити води.

Відео швидко поширилося в мережі і стало вірусним. Також воно потрапило в місцеву поліцію, де зайнялися ідентифікацією людей, які взяли участь у зйомці ролика. Поліції досить швидко вдалося встановити особи кількох молодих людей за реєстраційним номером автомобіля, який потрапив до кадру.

Поліція порушила справу проти шести учасників інциденту. Їм висунули звинувачення за декількома пунктами чинного законодавства, один з яких - спроба вбивства.