Кобзон звернеться до Путіна, якщо захоче лікуватися за кордоном

Народний артист СРСР Йосип Кобзон заявив, що в разі необхідності проходити курс лікування за кордоном він звернеться до президента Росії Володимира Путіна

Про це повідомляє Еспресо.TV із посиланням на Газета.ру.

"Якби ці європейські санкції стосувалися тільки Кобзона, я б звернувся в Європейський суд, як це зробила Валерія, коли їй заборонили в'їзд в Юрмалу. Але санкцій зазнали десятки наших громадян, думаю, потрібно проявляти солідарність. Всі ми знаємо, що таке санкції — боротися з ними марно. Якщо за станом здоров'я мені порекомендують прооперуватися в країні, яка наклала санкції, я думаю, що я звернуся до президента, і він мені допоможе", — заявив Кобзон.

Кобзон висловив жаль, що він не може поїхати до онуків в Іспанію. Співак також уточнив, що нічого страшного не відбувається.

"Сочі відкриті, Байкал, Кисловодськ і Мінеральні Води відкриті. У Геленджику буду очолювати журі. В Туреччину, будь ласка, приїжджай... Європа відпочине без нас, а ми без неї. Я ніякої трагедії не відчуваю", — зазначив Кобзон.

У лютому Євросоюз розширив санкції щодо Росії у зв'язку з ситуацією в Україні. Кобзон був включений до списку санкцій ЄС по Україні. Він не може в'їжджати в країни ЄС, його активи в Євросоюзі заморожені.