У міліції розкрили подробиці стрілянини в київському парку

У Міністерстві внутрішніх справ України встановили попередню хронологію вечора, коли невідомі з пістолета обстріляли двох людей на проспекті Перемоги в парку "Нивки"

Про це пише Еспресо.TV з посиланням на прес-службу МВС.

Як повідомили в міліції, інцидент стався пізно ввечері 7 липня. Близько 23:00 в міліцію надійшло повідомлення лікаря про госпіталізацію 23-річної киянки з вогнепальним пораненням черевної порожнини. Через кілька хвилин до міліції надійшло ще одне повідомлення про поранення чоловіка. 24-річного хлопця доставили в лікарню з вогнепальним пораненням лівого плеча і правого стегна.

На місці події правоохоронці провели низку першочергових слідчих дій і встановили попередню хронологію подій.

За інформацією свідків з'ясовано, що близько 22:00 потерпілі поверталися додому від станції метро "Нивки". При собі мали дві сумки з ноутбуками. 

"Неподалік метро "Берестейська" з парку "Нивки" вибіг невідомий та намагався вирвати одну із сумок. 24-річний потерпілий завадив йому це зробити і відштовхнув у бік. Після цього нападник дістав предмет, схожий на пістолет, здійснив кілька пострілів у напрямку молодих людей, а потім побіг у напрямку парку", - йдеться у повідомленні.

Зараз обидва потерпілих знаходяться в реанімації.

Відкрито кримінальне провадження за ст. 15 та ст. 115 Кримінального кодексу України "Замах на вбивство". Розпочато досудове розслідування.

Раніше повідомлялось, що у Києві ввечері невідомі в парку обстріляли двох людей.