Бойовики за вечір понад 20 разів обстрілювали позиції сил АТО

З 18:00 8 липня і до опівночі по всій лінії розмежування проросійські бойовики здійснили понад 20 обстрілів позицій українських військ

Про це повідомляється на сторінці прес-центру АТО у Facebook, передає Еспресо.TV.

"Зокрема, з 19:30 протягом двох годин окупанти вели потужний обстріл позицій українських військових поблизу н.п. Кримське, що на Луганщині. По захисникам батьківщини гатили зі 120-мм та 82-мм мінометів, БМП та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Також збройні провокації з боку бойовиків сталися в районах н.п. Опитне, Піски, Авдіївка, Водяне, Верхньоторецьке, що на Донеччині, та Станиці Луганської.

"Сьогодні, 9 липня, одразу з опівночі, проросійські бандформування одночасно обстріляли зі 120-мм мінометів позиції сил АТО в районах н.п. Березове та Новотроїцьке, що на Донеччині", - зазначили у штабі АТО.

До 6 ранку бойовики також застосовували під час обстрілів позицій українських військ стрілецьку зброю, міномети та гранатомети. Це сталося в районі населених пунктів Станиця Луганська та Кримське, що на Луганщині, а також Луганське, Опитне, Кірово на Донеччині.

Водночас у прес-центрі запевнили, що ситуація в зоні АТО цілком контролюється українськими військовими.