Художник Marvel створить плакати для The Beatles

Створена музикантами The Beatles мультимедійна компанія Apple Corps Ltd. уклала контракт з Алексом Россом - художником, який раніше малював комікси для Marvel

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Rolling Stone.

Художник Алекс Росс, який раніше малював комікси для Marvel і DC Comics, створює ілюстрації за мотивами життя і творчості Джона Леннона, Пола Маккартні, Джорджа Харрісона і Рінго Старра.

Першою роботою в серії став плакат шириною два метри, за мотивами анімаційного фільму "Жовтий підводний човен" 1968 року.

"Я виріс на цьому фільмі. Я знаю кожну його деталь досконально і можу використовувати це в своїх роботах", - розповів Росс.

Для ілюстрації художник переробив образи мультфільму в жанрі фотореалізму так, ніби музиканти особисто знімалися в картині. Він також працює над створенням портретів усіх чотирьох учасників групи.

Алекс Росс - американський художник, що працював на студіях, які видають комікси, і обновив вигляд багатьох супергероїв, таких як Супермен, Бетмен, Чудо-жінка і Зелений ліхтар. У 2004 році Росс створив 15 зображень для вступних титрів другої кінострічки про Людину-павука, включно з зображеннями основних моментів першого фільму і поцілунок Тобі Магуайра і Кірстен Данст.

Свої роботи, присвячені The Beatles, Росс представив на фестивалі Comic-Con в Сан-Дієго, який розпочався вчора увечері, 9 липня.