З'явився тизер фінальної частини "Голодних ігор"

Кіностудія Lionsgate опублікувала в Інтернеті тизер фільму "Голодні ігри: Сойка-пересмішниця. Частина 2", вихід якого запланований на 18 листопада 2015 року

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Хвилинний ролик розміщений в акаунті компанії на YouTube. У ньому з'являються актори масових сцен, а також виконавиця головної ролі - актриса Дженніфер Лоуренс.

Дія тизера відбувається у військовому ангарі під час тренування солдатів армії Тринадцятого дистрикту, які, за сюжетом, повинні вступити в боротьбу з силами Капітолію і президентом Сноу - ворогами протагоністів. У фіналі ролика з'являється головна героїня Катніс Евердін (Лоуренс) в костюмі Сойки-пересмішниці, що символізує рух повстанців. Тизер доповнюється фразою: "Свобода варта того, щоб за неї боротися".

Кіносерія "Голодні ігри" заснована на однойменній книжковій трилогії американської письменниці Сьюзен Коллінз, куди входять романи "Голодні ігри", "У вогні" і "Сойка-пересмішниця". Перша картина вийшла в 2012-му, друга - через рік. Третій фільм розділили на дві частини, перша з яких з'явилася на екранах в 2014 році. Всі стрічки франшизи зібрали в прокаті більше 2 мільярдів доларів, ставши одним з найприбутковіших проектів для Lionsgate.