У Мінську на відкриття Burger King люди прийшли з бідонами заради "халявної" коли

У столиці Білорусії 9 липня відкрився перший у країні ресторан Burger King, водночас у соцмережах з'явилися фотографії довгих черг і людей, що виносили у бідонах доступну в необмеженій кількості колу

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Tjournal.

Перший Burger King у Мінську відкрився за адресою вул. Прітицького, 154 на станції метро "Кам'яна гірка". Впускати відвідувачів ресторан почав з 9:00, хоча деякі жителі прийшли за півтори години, але їх було небагато.

Протягом дня до фастфуду вишикувалася черга. Мінчани відзначали, що в Burger King ціни вищі, ніж у "Макдональдсі", зате бургери більші і є необмежена кола. Покупець платить за напій тільки один раз і потім може доливати скільки завгодно.

Деякі з гостей не вірили, що Burger King зроблять безкоштовний долив коли через місцевий менталітет: "Адже будуть впиватися вічно. Я, звичайно, вірю в краще, вірю в наших громадян, але час покаже".

Як виявилося, мінчани дійсно відзначилися на відкритті фастфуду. Деякі з них приходили з порожньою тарою: хтось із звичайними пляшками, інші брали тару побільше.

Користувачі мережі також скаржилися на необгрунтовано довгі черги. Деякі писали, що ресторан не міг впоратися з напливом відвідувачів, а іноді бургерів доводилося чекати по півтори години.

За правилами Burger King, відвідувачі купують на касі стаканчик для газованої води і можуть поповнювати його необмежену кількість разів, доки знаходяться в закладі. Якщо гість вийшов із залу, безкоштовний долив перестає діяти для нього - адміністратори вимагають купити новий келих. Обхід цього правила співробітники ресторану не будуть формально вважати крадіжкою, оскільки правила озвучуються усно і далеко не кожен раз, але злісним порушникам можуть відмовити в обслуговуванні.