Міліція затримала гендиректора харківського футбольного клубу "Металіст"

Співробітники слідчого управління ГУМВС України в Харківській області затримали генерального директора ФК "Металіст" Віктора Згонника

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Facebook клубу.

"10 липня 2015 Співробітники слідчого управління ГУМВС України в Харківській області без санкції суду вторглися на північну трибуну стадіону "Металіст", де розташований офіс футбольного клубу і без підстав затримали генерального директора клубу Віктора Згонник, при цьому відмовивши йому у праві конфіденційної зустрічі з адвокатом", - йдеться в повідомленні.

У клубі заявляють, що своїми діями правоохоронці блокували провадження господарської діяльності клубу, порушили вимоги Кримінально-процесуального кодексу України, перешкоджали здійсненню законної адвокатської діяльності, припинивши втручання лише після приїзду представників колегії адвокатів.

ФК "Металіст" заявляє, що в результаті несанкціонованих дій співробітників слідчого управління ГУМВС України в Харківській області, клуб не зміг повною мірою виконати зобов'язання перед кредиторами, а головною метою «псевдослідчих дій» є зрив підготовки до старту нового футбольного сезону. Клуб розцінює дії правоохоронців як чергову спробу переділу власності з метою рейдерського захоплення футбольного клубу в інтересах третіх осіб", - зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, господарський суд Києва наклав арешт на акції ПАТ ФК "Металіст", стадіон клубу і футбольну базу в Харківській області.