Викрадення машин зменшилося на понад 40% після введення нової патрульної служби

Після введення нової патрульної служби зменшилася кількість правопорушень, у тому числі на 40% скоротилося викрадення машин

Про це повідомив шеф патрульної поліції Києва, майор Олександр Фацевич сьогодні під час засідання колегії МВС за участю глави держави та прем'єр-міністра, передає Еспресо.TV із посиланням на "УНІАН".

За його словами, з початку роботи патрульної поліції в Києві на 15% скоротилась кількість крадіжок, на 41% - викрадень транспортних засобів, і на 30% - обіг наркотиків.

Фацевич зауважив, що в той же час утричі збільшилась кількість повідомлень громадян про адміністративні правопорушення, і вдвічі - тривалість оформлення ДТП, що обумовлюються на даний час недостатністю досвіду у нових патрульних в оформленні таких аварій.

Разом із тим глава патрульної поліції Києва визнав наявність проблеми у взаємодії співробітників патрульної поліції з працівниками районних управлінь столичної міліції. Проте він висловив впевненість, що з часом така взаємодія налагодиться.

Нагадаємо, раніше Фасевич повідомив, що найближчим часом на вулицях столиці з'являться мото- та кінні поліцейські патрулі. Також він наголосив, що патрульні поліцейські обслуговують по 1,5 тис. викликів щодоби.