"Манчестер Юнайтед" виклав 18 млн євро за чемпіона світу

Англійський клуб купив у німецької "Баварії" півзахисника Бастіана Швайнштайгера

Термін контракту 30-річного хавбека склав три роки, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на офіційний сайт "Манчестер Юнайтед".

"Я насолоджуюся часом, який провів в "Баварії", це було неймовірно. Я вирішив перейти в "Манчестер Юнайтед", тому що це єдиний клуб, заради якого б я зміг залишити Мюнхен. Я з нетерпінням чекаю повернення до роботи з Луї ван Галом", - сказав Швайнштайгер.

Головний тренер англійської команди Луї ван Гал, який у минулому працював з "Баварією", також зазначив, що Швайнштайгер - не чужий футболіст для нього. "Я справді радий, що він приєднався до "Манчестер Юнайтед". Його статистика говорить сама за себе. Він виграв все на клубному рівні, а потім в 2014 році став ще й чемпіоном світу. Він - професіонал, і я не сумніваюся в його якостях і таланті. Він принесе великий досвід і стане відмінним доповненням до нашої команди ", - сказав ван Гал.

Швайнштайгер виступав за "Баварію" з 2002 року і провів за мюнхенський клуб 536 матчів та забив 70 голів.

На рахунку гравця більше 100 матчів за національну збірну Німеччини, у складі якої він двічі ставав бронзовим призером чемпіонатів світу (2006 і 2010 роки), а також виграв ЧС-2014 у Бразилії.