21st Century Fox розпочне виробництво улюбленого пива Гомера Сімпсона

Через 25 років після старту мультсеріалу кінокомпанія наважилася випускати улюблене пиво головного героя "Сімпсонів"

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Mainpeople.

Компанія 21st Century Fox тривалий час намагалася боротися з піратами, які випускали пиво за мотивами мультсеріалу, але безрезультатно. Тому Кінокомпанія ухвалила рішення про офіційний запуск виробництва улюбленого пива Гомера Сімпсона - Duff Beer.

"Duff" - це пародія на улюблене дешеве пиво широкими верствами населення. Але, в пивній у Мо, куди Гомер частенько заглядає після роботи, іншого не буває. Duff Beer стали випускати і в реальному житті. Все почалося з цехів у країнах Латинської Америки, Мексики та Чилі, після чого пиво з'явилося в Європі, частково в Німеччині. Довгий час 21st Century Fox намагалася якось боротися з порушенням авторських прав, але в підсумку змогла зробити це тільки на території США.

Тривалий час компанія сама не хотіла займатися випуском напою. Наприклад, у 1996 році відмовили австралійської компанії через побоювання, що пиво-символ культового мультсеріалу стане шалено популярним серед підлітків.

Лише через 25 років, після того як Гомер Сімпсон почав пити пиво "Duff", в компанії змирилися і вирішили випускати пиво офіційно.