Фестиваль квітів та джазу: У Києві "розцвів" Flower's Jazz Weekend

У вихідні в заміському ресторані "Розгуляєво" відбувся Фестиваль квітів і джазової музики Flower's Jazz Weekend

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Партнером живописного заходу виступив бренд "OREANDA".

Flower's Jazz Weekend – неймовірно стильне і красиве свято, яке по праву може претендувати на звання найбільш квіткового івенту столиці.

Понад 50 флористів та дизайнерів створювали казкову атмосферу свята, працюючи над квітковими інсталяціями в заміському комплексі "Розгуляєво". Для авторської флористики було використано 50 тисяч квітів, 20 кубів елементів декору, більше 30 квіткових арт-об'єктів і море шампанського.

Триденний фестиваль квітів і хорошої музики привернув увагу багатьох киян і гостей столиці. Гості приїжджали в заміський комплекс, щоб насолодитися красою елегантних арт-композицій з живих квітів і зробити яскраві фото на пам'ять про приємний відпочинок.

Фотозона від бренду "OREANDA" доповнила експозиції квіткового уїк-енду і стала ще одним популярним місцем для фотосесій.

Для справжніх поціновувачів джазу організатори заходу приготували оригінальну програму – вечірній джазовий концерт від Олексія Когана. 

Спеціальним гостем виступу стала чудова вокалістка Лаура Марті – головний спеціаліст з бразильської музики в Україні.

Насолоджуватися акордами музичних віртуозів і ароматом троянд гостям пропонували в легкій атмосфері з келихом прохолодного шампанського "OREANDA".