Польща визначила сім міст-господарів Євро-2017

Міста Варшава, Краків, Бидгощ, Люблін, Кельце і Тихи мають прийняти у себе учасників молодіжного Чемпіонату Європи з футболу (гравці до 21 року), що в 2017 році відбудеться в Польщі

Про це повідомив у вівторок голова польської федерації футболу (PZPN) Збігнєв Бонєк, передає Еспресо.TV із посиланням на "Укрінформ".

"У кожному з цих міст є відповідні стадіони, а турнір буде прекрасною промоцією цих міст. Цей проект задіє всю Польщу",- підкреслив Бонєк.

Президент PZPN зазначив, що турнір мав відбуватися в шести містах, але УЄФА дозволив включити сьоме місто, що дало можливість додатково залучити Краків, який на початку не був кандидатом.

У 2017 році на турнірі молодіжних команд уперше візьме участь 12 країн (до цього - вісім), які будуть розділені на три групи. Перша - гратиме у містах Гдиня і Бидгощ, друга - Люблін і Кельце, третя - Краків і Тихи. У Варшаві на стадіоні місцевої команди вищого дивізіону "Легія" відбудеться матч відкриття турніру (16 червня), один із півфіналів і фінал (30 червня). Молодіжна збірна Польщі на правах господаря автоматично потрапляє на цей турнір.

Пропозиції PZPN ще має затвердити Виконком УЄФА.