"Піккардійська Терція" відіграє великий сольний концерт у Києві

Знаменитий львівський акапельний чоловічий гурт виступить у столиці 31 жовтня

Про це повідомили Еспресо.TV у прес-службі гурту.

Для вокальної формації "Піккардійська Терція" уже стало доброю традицією восени навідуватися із великим сольним концертом до Києва. Відома дата цьогорічної пісенної зустрічі "піккардійців" із київськими меломанами – 31 жовтня (субота). Того вечора знаменитий львівський акапельний чоловічий гурт виступить на сцені Жовтневого палацу. Початок – о 19:00. 

Торік київський концерт "Терції" викликав настільки великий ажіотаж, що вже за місяць до виступу колективу квитків у касах не було. Відтак перше, що пообіцяли "піккардійці" зі сцени своїм столичним шанувальникам, - невдовзі знову приїхати до них із сольним концертом. Обіцянки дотрималися, і цими літніми днями уже готують нову концертну програму.

Двогодинні концерти "Піккардійської Терції" - це завжди заряд душевності, мелодійності, позитиву і виключно справжніх емоцій. В одній концертній програмі голосисті "піккардійці" об’єднують пісні із різних періодів своєї творчості, а їх за майже 23 роки музикування колективу назбиралося понад 300.

Відтак у формації, як зауважує її художній керівник Володимир Якимець, "є понад 300 тем для розмови зі слухачами". Утім, спеціально для концерту 31 жовтня у Києві "Терція" готує кілька пісенних прем’єр. І, звісно ж, жоден виступ акапельного гурту не обходиться без його "візитівок" – "Старенького трамвая", "Берега ріки", "Нехай…", "Шізгари".

Музиканти виступають у Польщі, Німеччині, Чехії, Іспанії, Італії, Франції, Канаді, США, Бельгії, Швейцарії, Австрії і навіть Сингапурі.