Режисер "Зоряних воєн" став "Легендою Walt Disney"

Джорджа Лукаса разом з іншими видатними кінематографістами оголосять "Легендою Walt Disney" на урочистій церемонії в середині серпня

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Comingsoon.

"Disney Legend Award наша найвища нагорода, і для нас велика честь - відзначити нею кінематографістів, які зробили так багато для індустрії розваг взагалі і для спадщини компанії Walt Disney. Їхні пристрасть і відданість справі приносять радість глядачам по всьому світу і по праву забезпечили їм почесне місце в історії нашої компанії", - йдеться в заяві глави Walt Disney Боба Айгера.

Творець "Зоряних воєн" Джордж Лукас в числі інших відомих кінематографістів буде оголошений "Легендою" компанії Walt Disney на урочистій церемонії, яка відбудеться 14 серпня 2015 в рамках фестивалю D23.

Лукас протягом багатьох років співпрацював з компанією Walt Disney в основному в справі організації тематичних розділів в парках розваг Діснейленд. У 2012 році Джордж Лукас продав Walt Disney приналежну йому компанію Lucasfilm з усіма її активами. Вартість угоди склала чотири мільярди доларів.

Також Лукасу присудять ще один почесний трофей - нагороду Центру імені Кеннеді. Ця урочиста церемонія, яку за традицією відвідає президент Сполучених Штатів, відбудеться в грудні 2015 року.