За добу терористи 90 разів гатили по позиціях сил АТО

Ситуація в районі проведення АТО стабільно напружена. Протягом минулої доби, 15 липня, російсько-терористичні війська близько 90 разів вели обстріли українських військ

Про це повідомляється на сторінці прес-центру АТО у Facebook, передає Еспресо.TV.

У штабі АТО зазначили, що близько 60 обстрілів були здійснені з 18:00 до опівночі. При цьому 33 рази бандформування використовували заборонену Мінськими домовленостями зброю.

"Сім разів бандити застосовували по позиціях сил АТО 152-мм та 122-мм артилерію, 31 раз - 120-мм міномети, у дев'яти випадках - танки", - йдеться у повідомленні.

Під щільним вогнем терористів опинилися позиції сил АТО в районах населених пунктів Авдіївка, Новгородське, Верхньоторецьке, Опитне, Кірово, Перше травня, Ленінське, Миколаївка-2, Майорськ, Старогнатівка.

"Станом на 6-ту годину ранку, сьогодні, 16 липня, бойовики ведуть "турбуючий" вогонь зі стрілецької зброї по позиціях наших військ в районі н.п. Щастя та у напрямку Донецького аеропорту. Українські військові надійно утримують оборонні рубежі", - наголосили у прес-центрі АТО.

Нагадаємо, раніше у прес-центрі АТО повідомляли, що незаконні російсько-терористичні угруповання додатково стягують артилерію на вогневі позиції.