Затримано харків'янку, яка сім разів "мінувала" держустанови

У Харкові Служба безпеки України спільно з співробітниками міліції затримала місцеву мешканку, яка сім разів надсилала анонімні повідомлення на електронні скриньки правоохоронних органів про нібито замінування державних установ

Про це пише Еспресо.TV із посиланням на прес-службу СБУ.

"Правоохоронці встановили і затримали зловмисницю "на гарячому" в одному з харківських інтернет-кафе одразу після відправлення нею чергового анонімного повідомлення", - йдеться у повідомленні.

наразі слідчими міліції відкрито кримінальне провадження за  ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.

Зловмисниці доведеться також компенсувати збитки від її протиправних дій.

Нагадаємо, сьогодні у Харкові евакуювали 400 осіб з однойменного готелю: правоохоронці шукали вибухівку. 

15 липня у Харкові шукали вибухівку на п'яти нібито замінованих об'єктах: у Харківській облдержадміністрації, Головному управлінні Державної міграційної служби в Харківській області, Міському бюро технічної інвентаризації, Харківському національному театрі опери і балету, Будинку проектів. У зв'язку з цим було оглянуто 40 тис.кв.м території, евакуйовано близько 1 тис. осіб. Вибухівку ніде не знайшли.