До зони АТО надіслали 7 мобільних груп для боротьби з контрабандою

У районі проведення антитерористичної операції розпочалося патрулювання семи зведених мобільних груп, що мають на меті припинити нелегальні потоки

Про це на нараді президента України Петра Порошенка з представниками силових відомств на Дніпропетровщині повідомив перший заступник голови Служби безпеки України, керівник Антитерористичного центру при СБУ Віталій Маліков, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-центр відомства.

"На виконання доручення президента з 15 липня започатковано патрулювання 7 зведених мобільних груп, завданням яких є припинення нелегальних потоків. До їх складу входять співробітники Служби безпеки, Державної фіскальної служби, Міністерства внутрішніх справ, Державної прикордонної служби України, Військової служби правопорядку та представники волонтерських організацій", - йдеться у повідомленні СБУ.

Групи розташовані в Маріуполі, Волновасі, Кураховому, Дружківці, Слов'янську, Лисичанську та Щасті. Їхню охорону та вогневу підтримку забезпечують високомобільні десантні війська Збройних Сил України, а процесуальний супровід - представники військової прокуратури Генеральної прокуратури України.

Маліков запевнив, що на лінії зіткнення пануватиме дієвий правовий режим, а системна і конкретна робота з протидії корупції та контрабанді набиратиме обертів.