Фотофакт: Луценко з квітами прийшов до посольства Нідерландів

Під посольством Нідерландів у Києві депутати Верховної Ради і дипломати вшанували пам'ять жертв катастрофи малайзійського Боїнга-77, який був збитий у небі над Донбасом 17 липня 2014 року

Голова фракції "Блок Петра Порошенка" Юрій Луценко висловив співчуття послу Нідерландів в Україні, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Громадське ТБ".

Також вшанувати пам'ять жертв авіакатастрофи прибув перший президент України Леонід Кравчук.

Сьогодні перша річниця катастрофи пасажирського Боїнга-777 авіакомпанії Malaysia Airlines, яка сталася 17 липня 2014 року на Донбасі в зоні проведення АТО.

Тоді загинули всі 298 осіб, які перебували на борту авіалайнера. Більшість загиблих були громадянами Нідерландів. Також загинули громадяни Малайзії, Австралії, Індонезії, Великої Британії, Бельгії, Німеччини, Філіппін, Канади та Нової Зеландії.

Очікується, що сьогодні місце аварії Боїнга відвідають понад 100 журналістів. Також на місце трагедії прибудуть родичі загиблих.

Нагадаємо, сьогодні перед початком засідання Верховної Ради народні депутати, прем’єр-міністр Арсеній Яценюк та члени уряду вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих в авіакатастрофі Боїнга на Донбасі.

Фото: hromadske.tv