На перехід бійців "Правого сектору" до батальйону МВС "Херсон" вплинула ситуація в Мукачевому, - Кива

Заступник начальника ГУ МВС України в Херсонській області Ілля Кива прокоментував поповнення лав міліцейського батальйону "Херсон" бійцями "Правого сектору"

Про це він заявив у ефірі програми Еспресо.TV "Нічний телеекспрес".

"Думаю, що якимось чином на рішення цих бійців вплинула ситуація в Мукачевому. Ситуація, яка там сталася негативно відбилася не тільки на "Правому секторі", а й на всьому добровольчому русі і ще раз показала всім нам, суспільству, що має бути чіткий контроль над кожним бійцем, який тримає в руках зброю", - зауважив правоохоронець.

У цілому бійці "Правого сектору" - справжні патріоти, вважає Кива.

"Вони весь цей час своїми життями, своїми тілами доводили своє ставлення до України, нації. Тому сьогодні це було зважене рішення. Вони зі мною зідзвонилися, я запропонував, сказав, що в батальйоні "Херсон" завжди знайдеться місце для посилення справжніми патріотами і тими людьми, які мають вже достатньо великий бойовий досвід, сильну мотивацію і це якраз і буде однією ще сходинкою до повної зміни системи МВС", - наголосив він.

Читайте такожЗізнання колишнього бійця "Правого сектору".

Нагадаємо, що 40 бійців "Правого сектору" увійшли до лав батальйону МВС "Херсон". Крім того 7-й окремий батальйон ДУК "Правий сектор" переходить до складу полку "Азов".