Терористи стріляють переважно вночі, щоб не "засікли" в ОБСЄ, - Тимчук

Незаконні збройні формування здійснюють обстріли позицій українських військ і цивільних об'єктів здебільшого у вечірній і нічний час, щоб спостерігачі ОБСЄ не зафіксували порушення терористами Мінських домовленостей

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук, передає Еспресо.TV.

"Продовжуючи активні обстріли позицій сил АТО і цивільних об'єктів, російсько-терористичні війська на Донбасі, з метою запобігання фіксації порушень ними Мінських домовленостей з боку ОБСЄ, основну активність - до 2/3 обстрілів - виявляють у вечірній і нічний час (коли патрулі ОБСЄ фактично не здійснюються)", - зазначив Тимчук.

Він наголосив, що обстріли з боку терористів здійснюються у тому числі з використанням важкого озброєння артилерії калібром понад 100 мм, 120-мм мінометів і бронетехніки.

Нагадаємо, протягом минулої доби, 16 липня, незаконні збройні формування близько 60 разів вели обстріли українських військ. Понад 40 з них відбулися з 18:00 до 24:00.