Жителі британського села бояться проведення концерту Снуп Догга

Мешканці села Фонтуелл у Великій Британії закликають скасувати концерт американського репера Снуп Догга

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на The Daily Mail.

Виконавець заявлений хедлайнером фестивалю Mutiny, який пройде в Фонтуелле з 17 по 19 липня. Селяни побоюються порушень громадського порядку та агресивної поведінки з боку відвідувачів концерту.

Сільські жителі стверджують, що організатори фестивалю порушили законодавство, не попередивши їх про приїзд виконавця заздалегідь. На зустрічі з адміністрацією населеного пункту вони також підкреслили, що тексти пісень репера містять нецензурну лайку, заклики до вживання наркотиків та скоєння злочинів.

Організатори з докорами не згодні. За їхніми словами, жителі Фонтуелла були оповіщені про проведення заходу заздалегідь. Вони пообіцяли зробити все можливе для забезпечення порядку. Очікується, що захід збере близько 15 тисяч осіб.

Mutiny цього року проводиться вперше, і Спуп Догг на ньому - єдиний широко відомий музикант.

Американський репер Снуп Догг (справжнє ім'я Келвін Бродус) - один з найяскравіших представників гангста-репу. Альбоми Снуп Догга вважаються класикою жанру і розходяться мільйонними тиражами по всьому світу. Останні роки артист експериментує з музикою і записує пісні в жанрі реггі та фанк.