Під час обстрілу бойовиками Новотошківки поранено місцеву мешканку

Унаслідок обстрілу незаконними збройними формуваннями селища Новотошківка на Луганщині місцева мешканка отримала поранення

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

"У п’ятницю близько 8-ї вечора терористи так званої "ЛНР" здійснили масований обстріл Новотошківки (селище в Попаснянському районі біля 29-го блокпосту). Вогонь вівся з мінометів та протитанкових керованих ракет (ПТКР)", - йдеться у повідомленні.

12 мін вибухнули безпосередньо на території Новотошківки, одна з протитанкових ракет влучила у водонапірну вежу в самому центрі, ще одна вибухнула у дворі приватного будинку.

Осколкове поранення отримала місцева мешканка. Її було доставлено в лікарню.

"Учора в Новотошківці відбулася ротація українських військових. В селище заїхав новий бойовий підрозділ, який одразу ж потрапив під вогонь ворога. Постраждала також мирна мешканка, в селищі пошкоджена інфраструктура. Одна з вірогідних причин учорашнього обстрілу - злив інформації терористам про ротацію наших військових із боку місцевих мешканців", - заявив тимчасовий виконувач обов’язків керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Клименко.

Він наголосив, що дав доручення силовикам ретельно перевірити цю версію.

Нагадаємо, внаслідок обстрілів з боку бойовиків Станиці Луганської, Щастя і Новотошківки загинув один український військовий, ще четверо бійців отримали поранення.