Як патрульна поліція затримала п'яного озброєного водія-чиновника

В інтернеті з'явилося відео, як патруль поліції затримав водія, який у стані алкогольного сп'яніння направив на правоохоронців пістолет

Про це повідомляє Еспресо.TV.

По прибуттю підмоги та спецпідрозділу МВС чоловік погодився показати документи. Порушник пред’явив посвідчення працівника служби економічної безпеки. 

Відео: Youtube

Як уже повідомлялося, сама подія сталася 15 липняБіля магазину "Новус" у Деснянському районі поліцейські звернули увагу на автомобіль, припаркований неправильно. Автівка заважала пішоходам, тому правоохоронці звернулися із зауваженням до автовласника і попросили переставити машину.

Однак водій у категоричній формі відмовився виконувати вимоги патрульних. Більше того, дістав пристрій для відстрілу гумових куль і, додавши патрон у патронник, направив зброю у бік поліцейських.

Ті, у свою чергу, також дістали табельну зброю та запросили у районного управління додаткових сил для затримання озброєної особи. Враховуючи перебіг подій, правопорушник поклав свою травматичну зброю (в подальшому з’ясувалося - зареєстровану) на землю і виконав вимоги патрульних поліцейських.

Пістолет і магазин до нього з місця події вилучено. Порушника затримано.