Саакашвілі розповів чому посварився з Філатовим

Голова Одеської облдержадміністрації Михайло Саакашвілі заявив, що причиною суперечки з народним депутатом Борисом Філатовим стали звинувачення у підкупі виборців

Про це він заявив в ефірі телеканалу "1+1", повідомляє Еспресо.TV.

"Чому я вийшов із себе, а я чесно зізнаюся, що вийшов із себе, бо ця людина дозволив собі сказати мені, що я там нібито роздаю гроші", - зауважив Саакашвілі.

Він також додав, що його невдоволення викликали й "безкоштовна роздача борщу та продуктових пакетів", яку, за словами Саакашвілі, здійснювали під прапорами партії, від якої в народні депутати балотується Геннадій Корбан.

"Цей безкоштовний борщ і безкоштовний продуктовий пакет – таке я чув, що існувало в Африці в 60-70-х роках... Не можна з українцями так у 2015 році. Люди, які це роздають, вони ж принижують виборців", - додав Саакашвілі.

При цьому голова одеської ОДА пообіцяв не допустити подібних ситуацій в Одесі під час місцевих виборів.

"Якщо в Одесі у жовтні, коли в нас будуть вибори, хтось буде розливати безкоштовний борщ, - чи то президентська партія, прем’єрська партія, "регіони", "укропи" чи всілякі там інші "фрукти і продукти", я буду істерично опиратися і я буду дуже грубим, бо ж не можна знущатися над людьми так", - попередив Саакашвілі.