Ультрас "Таврії" не пускатимуть сепаратистів до нового клубу

Ультрас ФК «Таврія» та громадська організація «Клуб уболівальників Таврія» висловили невдоволення залученням на роботу в новому клубі старих кадрів із Криму.

Про це вболівальники написали на своїй сторінці у мережі Facebook, повідомляє Еспресо.TV.

"Нас турбують наміри залучити до управління клубу деяких колишніх функціонерів СК "Таврія" з Сімферополя. Ми, активні вболівальники клубу, закликаємо не забувати про те, що багато хто з колишніх працівників клубу – активні сепаратисти або латентні ватники. Деякі з них здавали патріотично налаштованих уболівальників так званій "кримській самообороні", – ідеться в заяві.

Вболівальники клубу наполягають, що в разі виявлення "сепаратистів або осіб, які отримали російське громадянство", серед запрошених функціонерів "залишаємо за собою право звернення до СБУ та здійснення інших заходів впливу".

Раніше народний депутат і колишній почесний президент клубу Сергій Куніцин заявляв, що відроджувати діяльність сімферопольського футбольного клубу "Таврія" в Херсоні будуть фахівці, в тому числі, з Криму. За його словами, на 6 липня був сформований оперативний штаб, а вже до 31 серпня Куніцину належить презентувати план робіт із відродження клубу виконкому Федерації футболу України.