Блаттер передумав іти на вибори і вирішив працювати на радіо

Президент ФІФА Йозеф Блаттер заявив, що не братиме участі у виборах нового очільника організації, а після відставки – влаштується працювати на радіо

Про це Блаттер заявив сьогодні на прес-конференції у Цюриху, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Р-Спорт.

"Я не буду кандидатом на виборах в лютому 2016 року, я складаю свій мандат. Я не можу бути новим президентом, оскільки я старий президент", - сказав Блаттер.

Також 79-річний швейцарець розповів, що після обрання нового голови організації хотів би працювати на радіо.

"26 лютого 2016 у ФІФА буде новий президент, а я хотів би виступати на радіо. Це найцікавіший вид ЗМІ, він мовить 24 години на добу, і ви завжди можете його слухати навіть у подорожах по всьому світу. Якщо ви запитаєте , чим би я хотів займатися, то відповім - роботою на радіо ", - сказав Блаттер.

Блаттер, який очолює ФІФА з 1998 року, 29 травня був переобраний на п'ятий термін, а вже 2 червня оголосив про відставку. Наприкінці червня чиновник заявив, що все ще залишається президентом ФІФА, та має намір знову виставити свою кандидатуру на виборах.

Сьогодні стало відомо, що нового голову ФІФА оберуть на позачерговому конгресі організації 26 лютого. Перед прес-конференцією у Цюриху Йозефа Блаттера, якого звинувачують у корупції, закидали банкнотами.