Макаревич записав пісню разом з українським гуртом "Гайдамаки"

Композицію "Тільки Любов Залишить Тебе Живим", виконану українцями "Гайдамаками", росіянином Макаревичем та поляком Мацеєм Маленчуком, записали відповідно трьома мовами

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Радіо 24.

"Гайдамаки" вирішили записати спільну чоловічу пісню про мир. Про мир в Україні і в цілому світі. Мир, як альтернативу всім формам війни: тотальній, гібридній, економічній, інформаційній.

Пісня "Тільки Любов Залишить Тебе Живим" – це відповідь артистів на страждання простих людей, цинізм та лицемірство політиків, складну та несправедливу ситуацію, в якій опинилася Україна сьогодні.

Пісня записана з легендарними рок-співаками - росіянином Андрієм Макаревичем і поляком Мацеєм Маленчуком (Maciej Malenczuk). Відповідно і слова пісні звучать теж трьома мовами.

Композиція сповнена гармонії та чоловічої суворості.

Ідея пісні виникла на репетиції в студії Мацея Маленчука біля Кракова. До речі, це перший офіційний твір, в якому легендарний співак також грає на саксофоні. Потім до спільної творчості запросили Андрія Макаревича, з яким "Гайдамаки" давно підтримують дружні стосунки. Саме йому належать слова, що стали назвою пісні: "Тільки любов залишить тебе живим" ("Только любовь заставит остаться живым"). Запис музики було здійснено на студії в Києві.