Росія внесла до Радбезу ООН свій проект резолюції по Боїнгу

Росія внесла до Ради безпеки ООН свій варіант проекту резолюції з розслідування аварії малайзійського Боїнга на Донеччині

Про це повідомляє Еспресо.TV із посиланням на "РИА Новости

"Ми знаходимося в процесі консультацій. Ми представили свій власний проект резолюції. Ми скликали нараду о третій годині дня, щоб обговорити це", - заявив постійний представник Росії при ООН Віталій Чуркін.

Він зазначив, що Росія продовжує виступати проти створення трибуналу для кримінального переслідування відповідальних за крах авіалайнера, що пропонується в проекті резолюції, який раніше представила Малайзія.

Рада Безпеки ООН сьогодні, 20 липня, проведе закриту зустріч, щоб обговорити створення міжнародного трибуналу для розслідування аварії малайзійського Boeing на Донбасі.

Нагадаємо, нещодавно президент України Петро Порошенко і прем'єр-міністр Австралії Тоні Ебботт домовилися координувати дії щодо створення трибуналу для покарання винних у катастрофі Боїнга-777.

Читайте також: У мережі оприлюднено ще одне відео перших хвилин після катастрофи літака Боїнг-777 "Малайзійських авіаліній".