У Києві відбудеться фестиваль, присвячений Італії

У ці вихідні, 25-26 липня, мешканці та гості Києва, які шукають натхнення, зберуться разом на Софійській площі, щоб зануритися в атмосферу дивовижних традицій неймовірної Італії

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на сторінку фестивалю у Facebook.

"Натхненні" - концептуально новий формат міських заходів. Фестивалі натхнення - це про подорожі, нові враження, любов, їжу, людей, місця і події, які роблять наше життя яскравішим. Перший фестиваль присвячений Італії.

"Можна запитати чому саме Італія, а не Фінляндія чи Німеччина? Відповідь проста - зараз літо, спека, всім хочеться у відпустку, і, звичайно ж, ближче до моря. Італія об'єднує в собі все те, що багатьох з нас надихає. Мальовнича природа, талановиті темпераментні люди, про яких складають легенди і пишуть книги, різноманітна кухня, культура і традиції, мода, шикарні автомобілі, романтичне кіно, музика та багато іншого наповнить фестиваль натхнення "Натхненні", - зазначають організатори фестивалю.

Усі охочі зможуть взяти участь у конкурсах, насолодитися живою італійською музикою, переглянути романтичні фільми, побувати на італійському ярмарку та зануритися в атмосферу неймовірної Італії, при цьому перебуваючи в Києві.